GLUKO-GRYK MAX 60 sasz.
Zastosowanie:
Gluko – gryk max to mieszanka złożona z suszonych części roślin takich jak: hibiskus, morwa biała, strąk fasoli, łuska gryki, majeranek, malina, borówka czarna, rabarbar, gryka.
Morwa wspomaga utrzymanie właściwego poziomu cukru we krwi, może przyczyniać się do utrzymania równowagi metabolizmu węglowodanów w organizmie. Majeranek pomaga utrzymać równowagę fizjologiczną cukrów, malina przyczynia się do komfortu trawiennego, borówka czarna przyczynia się do prawidłowego metabolizmu glukozy, lipidów i białek, rabarbar pomaga utrzymać równowagę fizjologiczną cukrów.
Gluko – gryk max to maksimum smaku wydobyte z naturalnych ziół i owoców. Nie zawiera barwników i aromatów, a owocowo-ziołowy smak sprawia, że może być z powodzeniem stosowany jako napój do posiłków, uzupełniając jednocześnie dietę w składniki odpowiedzialne za utrzymanie prawidłowego metabolizmu cukrów w organizmie.
Skład:
Hibiskus 28%, liść morwy białej 20%, strąk fasoli 10%, łuska gryki 10%, majeranek 8%, malina 8%, borówka czarna 8%, rabarbar 8%.
Dawkowanie i sposób użycia:
3 razy dziennie po 1 szklance naparu z 1 saszetki. Saszetkę produktu umieścić w szklance lub w kubku ceramicznym 250ml i zalać wrzącą wodą. Przykryć i odstawić na 10-15 min. Pić po wystudzeniu.